امروز یکشنبه 27 آبان 1403 http://file.cloob24.com
0

تعداد صفحات: 33 صفحه

فصل دوم: ادبیات و پیشینه پژوهش

آموزش و پرورش و تاریخچه آن در ایران

اهمیت آموزش و پرورش

اهداف آموزش و پرورش

مقاطع تحصیلی

مقطع ابتدایی

اهمیت و ضرورت آموزش و پرورش دوره ابتدایی

اهداف دوره ابتدایی

ویژگی‌های معلم دبستان

تاریخچه جنسیت

الگویابی جنسی

هویت، نقش و تفاوت‌های جنسی

پیشرفت تحصیلی

عوامل موثر بر پیشرفت تحصیلی

سایر عوامل موثر در پیشرفت تحصیلی

انگیزه و اثر آن در پیشرفت تحصیلی

معیارهای پیشرفت تحصیلی

آزمون معلم ساخته در مقابل آزمون تجاری

آزمون های پیشرفت در مقابل آزمون‌های استعداد

نقش معلم و جنسیت در آموزش و پرورش

تاثیر گرمی و صمیمیت معلم در پیشرفت تحصیلی دانش آموزان

پیشینه پژوهش

جمع بندی پژوهش‌ها مربوط به معلم مرد در دبستان

پژوهش‌های انجام شده در مورد برتری معلم زن در دبستان

فهرست منابع

خرید و دانلود | 37,000 تومان
0

تعداد صفحات: 20 صفحه

مقدمه

در عصر حاضر هر روز ما شاهد تغییر و تحولاتی در سطح جهان هستیم که این تغییرات بر روی افراد آن جامعه اثر می گذارد.

افراد می خواهند به نوعی، از تغییر و تحول جهان خود آگاه شوند که در این راستا رسانه‌های گروهی می توانند به ما کمک بنمایند و از طریق این رسانه ها بسیاری از اطلاعات را بدست آوریم یکی از این دسته رسانه ها تلویزیون می باشد که هر روز بیشتر و بیشتر جای خود را در میان باز کرده است. کمتر خانه ای را شاهد هستیم که در آن تلویزیون نباشد و افراد خانواده از برنامه های آن استفاده نکنند.

در میان بییندگان و تماشاکنندگان تلویزیون فرزندان خانواده بیننده پر و پا قرص تلویزیون هستند تلویزیون می تواند اثرات بسیاری را بر روی دانش آموزان بگذارد که در بین دختران و پسران و همچنین سنین مختلف متفاوت است. اما چگونگی استفاده از این رسانه و کیفیت برنامه های تلویزیون می تواند موضوع مهمی باشد مسئولین سینما نیز در نظر دارند با بالا بردن کیفیت برنامه های خود اطلاعات مفید و مناسبی در گروههای سنی مختلف بر جای بگذارند، اما گاه با زیاده روی در تماشای این وسیله و استفاده نامطلوب، آثار منفی را بر جای می‌گذارد این آثار می تواند دانش آموزان را از انجام تکلیف و یا به موقع خوابیدن باز دارد و بچه ها نتوانند در دروس خود موفقیت حاصل کنند.

در این تحقیق که کنکاشی است پیرامون «تأثیر تماشای تلویزیون بر کیفیت تحصیلی دانش آموزان مقطع ابتدایی سعی شده است واقعیات موجود، بدون تعصب و اظهارنظر شخصی مورد مداقه قرار گیرد.

فهرست مطالب

مقدمه

عنوان تحقیق

تعریف و تحدید موضوع تحقیق

تعریف مسئله مورد پژوهش

هدف تحقیق

فرضیه ها

محدودیتها و مشکلات تحقیق

تعریف واژه ها و اصطلاحات

فرضیه

بیان روش تحقیق

تعیین جامعه آماری و روش نمونه گیری

توصیف ابزارها و وسایل جمع آوری داده ها

روش آماری

پیشنهادات

خلاصه تحقیق

منابع

خرید و دانلود | 23,000 تومان
0

تعداد صفحات: 30 صفحه

مقدمه

والدین درارتقاءکیفیت آموزشی فرزندان خود نقش محوری را ایفا می نمایند. عموماً والدینی که از تحصیلات بالاتری برخوردارند از یک طرف در منزل مشارکت بیشتری در امر آموزش فرزندان خود دارند با دقت پیشرفت تحصیلی آنها را دنبال می کنند. زیرا انجام تکالیف فرزندان خود را از نزدیک نظارت دارند. از طرف دیگر کیفیت و نحوه کار معلمین را تحت کنترل دارند و در صورت مشاهده هر گونه نارسایی از رفتن به مدرسه و مذاکره معلمین خوداری نمی نمایند در چنین شرایطی مراقبت و دقت والدین موجب ارتقاء کیفی آموزشی فرزندان احتمالاً کلاس و مدرسه خواهد شد در مدارس خصوصی که والدین در هر زمینه ای مشارکت مستقیم دارند، کیفیت معلمین پیوسته زیر سئوال است و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان هم در خانه و هم در مدرسه تحت کنترل شدید قرارداد در جاهائیکه والدین از تحصیلات پایین تری برخوردارند نه تنها به کیفیت معلمین توجه نمی گردد بلکه پیشرفت تحصیلی فرزندان در منزل به دقت دنبال نمی گردد. نگرش والدین نسبت به آموزش و پرورش و اهمیت پیشرفت تحصیلی فرزندان خودنیز یکی از عوامل بسیار مهم در ارتقاء کیفیت دانش آموزان قلمداد می شوند. نقش والدین از آن جهت از اهمیت روز افزون برخوردار است که با پیشگیری های مداوم خود کنترل مضاعفی به طور همزمان به کیفیت آموزش فرزندان و نحوه کار معلمین دارند.

بطور کلی مطالعات بانک جهانی در 29 کشور گوناگون همگی گویای این حقیقتند که دانش آموزان در ایفاء کیفیت از نقش والایی برخوردارند. توانایی ذاتی، محیط خانوادگی و اوضاع اقتصادی – اجتماعی والدین در کیفیت دانش آموزان آثار مستقیمی دارند و هر قدر کیفیت کودکان بهبود یابد کارآموزش سهل تر و سطح آن ارتقاء بیشتری خواهد یافت. مطالعات انجام شده همگی گواه این حقیقت اند که آن دسته از دانش آموزان که والدین تحصیل کرده دارند در مراحل تحصیلی از توفیق بیشتری برخوردار بوده اند. ارائه تحصیلات فرزندان و دریافت مهارت ها و تخصص های آنها تا حد زیادی متأثر از رفتار والدین و جو حاکم بر خانواده می باشد. محیط خانواده بسیاری از مسائل را به فرزندان می آموزد آنجاست که زمینه رفتن به مدرسه، ادامه تحصیلات و انتخاب رشته تحصیلی فرزندان بنیان نهاده می شود. در محیط خانوادگی است که فرزندان به ارزش آْموزشی و پرورشی پی می برند و تلاش می نمایند تا با دریافت مهارتها و تخصص هایی برای مشاغل گوناگون خود در آینده تجهیز نمایند. بنابراین جو خانواده تأثیر مهمی در اشاعه آموزش و پرورش دارد یکی از مهمترین وظایفی که والدین در زمینه پیشرفت فرزندان خود دارند ایجاد محیط آرام ومساعد برای انجام تکالیف و مطالعه است. غنی کردن محیط خانواده از دیگر مسولیتهای مهم والدین است. همچنین والدین با شناخت خصوصیات رشد کودکان و نوجوانان در سنین مختلف بیشتر می توانند در بالندگی فرزندان خود مؤثر باشند.

بدون شک حضور والدین فرهنگی در محیط خانه و خانواده نقش بسزایی در امر تحصیلی فرزندان می تواند داشته باشد.

اگر پدر یا مادر یا هر دوی آنها فرهنگی باشند می توانند در درس های مربوط به رشته تحصیلی خود یا مرتبط با رشته تحصیلی خود به فرزندان کمک کنند، یا از وجود همکاران فرهنگی خود بهره ببرند.

فهرست مطالب

چکیده

فصل اول

مقدمات و کلیات

مقدمه

بیان مسئله

اهمیت مسئله

اهداف تحقیق

محدودیت های تحقیق

تعریف اصطلاحات مهم

تاریخچه مطالعات

شرایط محرکه تحصیل در خانه

نقش مادران در پیشرفت تحصیلی کودکان

مروری بر تحقیقات انجام شده

نقد و ارزیابی

فصل سوم

طرح تحقیق

روش تحقیق

روش تجزیه و تحلیل داده ها

جامعه آماری

نمونه آماری

فصل چهارم

ارائه و تجزیه و تحلیل داده ها

ارائه داده ها

تجزیه و تحلیل داده ها

جمع بندی مباحث

فصل پنجم

پیشنهادها

منابع

ضمائم

خرید و دانلود | 35,000 تومان
0

پکیج صوتی نمایش های سیاه بازی با هنرنمایی هنرمندان محبوب سیاه بازی کشورمان

تاجر ورشکسته (نوار دوم)

نوار صوتی تاجر ورزشکسته با هنرنمایی سعدی افشار

اجرا شده در سالهای قبل از 1357

موضوع: فرزند تاجری سرشناس به خاطر ولخرجی و عدم مدیریت مالی دچار ورشکستی می شود و با نوکر خود (سعدی افشار) روانه شهر و دیاری دیگر می شود تا گشایشی در فعالیتهای تجاری خود به دست بیاورد.

خرید و دانلود - 7000 تومان
0

پکیج صوتی نمایش های سیاه بازی با هنرنمایی هنرمندان محبوب سیاه بازی کشورمان

تاجر ورشکسته

تاجر ورشکسته (نوار اول)

نوار صوتی تاجر ورشکسته با هنرنمایی سعدی افشار

اجرا شده در سالهای قبل از سال 1357

موضوع: فرزند تاجری سرشناس به خاطر ولخرجی و عدم مدیریت مالی دچار ورشکستی می شود و با نوکر خود (سعدی افشار) روانه شهر و دیاری دیگر می شود تا گشایشی در فعالیتهای تجاری خود به دست بیاورد.

خرید و دانلود - 7000 تومان
0

دانلود فایل صوتی نمایش های سیاه بازی با هنرنمایی هنرمندان محبوب سیاه بازی کشورمان

نمایش روحوضی (فایل صوتی)

عاشق سمج (فایل دوم)

خرید و دانلود - 7000 تومان
0

دانلود فایل صوتی نمایش های سیاه بازی با هنرنمایی هنرمندان محبوب سیاه بازی کشورمان

نمایش روحوضی (فایل صوتی)

عاشق سمج (فایل اول)

خرید و دانلود - 7000 تومان
0

دانلود فایل صوتی نمایش های سیاه بازی با هنرنمایی هنرمندان محبوب سیاه بازی کشورمان

بلورک و چشمه نوش (نوار اول و دوم)

نمایش سیاه بازی نایاب «بلورک و چشمه نوش» اولین کار شادروان سعدی افشار

کارگردان: مهدی صناعی

خرید و دانلود - 7000 تومان
0

مقدمه

امروزه یکی از مشکلاتی که ما در امر یادگیری دانش آموزان با آن مواجه هستیم یادگیری سطحی و بازخورد کم در کلاس درس می باشد.یادگیری که در کلاس درس انجام می شود و بعد از اتمام کلاس بیشتر مطالب به دلایل مختلف از یاد می رود آموزش از راه دوراین امکان را فراهم می کند که دانش آموزان در هر محیطی به امر یادگیری بپردازند و محیط آنها را برای یادگیری خسته نمی کند. مسئله دیگری که ذهن اکثر دانش آموزان را مشغول کرده است این است که آیا می توان مطالب درسی و آموزشی رادر محیط خارج از محیط مدرسه آموزش داد.

در صورتی که این اتفاق رخ دهد دانش آموزان می توانند متناسب با سطح یادگیری پیش بروند,یعنی اگرمطالبی را به سختی یاد می گیرند زمان بیشتری را صرف آموزش آن مطلب بکنند و هنگامیکه به یک مسئله ساده بر می خورند نیز می توانند به صورت سریع از آن گذر کنند که این امر باعث می شود که همواره مطالب برای فرد تازه وبدیع باشد.

شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که از رفتن به کلاس های پرجمعیت وخسته کننده آزرده خاطر باشید یا از فاصله طولانی خانه و مدرسه رنج برده باشید ممکن است آموزش از راه دور این موانع را برطرف کند، اما آیا این یادگیری موثر و مفید خواهد بود؟ مسئله مهمی که این زمان پیش می آید این است که آیا آموزش از راه دور می تواند ضمانت اجرایی کافی را داشته باشد، و صرف ارائه بسته های آموزشی به فراگیران ضامن یادگیری دانش آموزان است یا در صورت عدم یادگیری سبب دلزدگی آنها از مطالب می شود.

 جان کلام مسئله و دغدغه اصلی که:

1- آیا آموزش از راه دور بهتر است یا آموزش کلاسی؛ مزایا و معایب کدام یک بیشتر و کدام یک کمتر است؟

و سوالاتی که در پیکره ی مقاله در مورد آنها بحث و بررسی خواهیم کرد.

2- آیا می توان به صورت مکمل از آن استفاده کرد؟

3- آیا آموزش از راه دور در تمامی مدارس قابل اجراست؟

4- آیا واقعا بدون در نظر گرفتن آموزش قبلی کاربران قابل اجراست؟

5- آیا آموزش را دور فعالیت کار گروهی را می تواند تقویت کند؟