امروز چهارشنبه 19 دی 1403 http://file.cloob24.com
0

استفاده از برگه‌ی مچاله شده:

در این روش کلمات کلیدی را روی کاغذ نوشته و پس از مچاله کردن در اختیار آنان قرار می‌دهیم کودکان پس از خواندن کلمه‌ی مورد نظر خودشان به گروه‌های دیگر سرکشی می‌کنند تا کلماتی که شبیه نوشته خودشان هست پیدا کنند و با گروه جدید یک جمله بسازند.

املای آبی:

با استفاده از بطری‌های خالی سس یا قطره چکان یا آفتابه و آب و... در این روش دانش‌آموزان به محیط حیاط برده می‌شوند و کلماتی را که معلم می‌گوید، آن‌ها به وسیله‌ی آب و فشار قوطی روی زمین می‌نویسند.

روش توپی:

کلمات کلیدی یا مشکل را روی کاغذ نوشته و روی توپ می‌چسبانیم و هر بار توپ را به طرف یک دانش‌آموز پرتاب کرده، او پس از دیدن کلمه، جمله‌ای را به تمام کلاس دیکته می‌گوید.

0
تعداد صفحات : 7 صفحه

اهداف

برای آشنایی با اهمیت حواس آماده می شود.

با دقت محیط اطراف خود را می بیند و اطلاعات جمع آوری می کند.

با گوش دادن اطلاعات جمع آوری می کند.

با لمس کردن چیزها آن ها را بشناسد.

با بوییدن چیزها آن ها را بشناسد.

با چشیدن چیزها آن ها را شناسایی کند.

با مشاهده محیط اطراف خوداشیا و پدیده ها را شناسایی کند.

با چگونگی مراقبت از چشم و گوش آشنا شود.

با عوامل موثر در آسیب رساندن به چشم آشنا شود.

ارزش یابی

خرید و دانلود - 7000 تومان
0

هدف های رفتاری ریاضیات پایه اول ابتدایی

در کتاب ریاضیات سال اول ابتدایی 16 عنوان یا (هدف کلی) به دانش آموزان آموزش داده می شود.از هریک از این عناوین تعدادی هدف فرعی یا اهداف رفتاری استنباط می شود که لازم است دانش آموزان در پایان فرایند تدریس هر یک از عناوین و موضوعات اصلی و انجام تمرین های مربوط به این اهداف نایل شده باشند. البته ممکن است آموزگاران محترم به غیر از هدف های رفتاری ذکر شده هدف های دیگری را نیز از عناوین درس ها و حتی تصاویر اخراج کنند یا هدفهای آموزشی ارائه شده را بسط داده و اهداف دیگری را بر اساس محتوای کتاب تدوین شده توسط خودشان پرسش هایی را برای ارزشیابی از آموخته های فراگیران طراحی نمایند.

0
تعداد صفحات : 3 صفحه

اهداف رفتاری: فراگیران

رفتار ورودی

ارزشیابی ورودی

ایجاد انگیزه

وسایل کمک آموزشی

جمع بندی

ارزشیابی پایانی

خرید و دانلود - 5000 تومان
0

بطور کلی می توان گفت ناتوانی های نوشتاری در پایه اول ممکن است به دلایل زیر بروز کند:

1- در خواندن کامل کلمه (بدون تجزیه کردن) و روان خوانی عبارت مهارت لازم کسب نکند.

2- با شکل بعضی از صداها (حروف) بخوبی آشنا نشود و یا شکل بعضی از حروف را فراموش کند.

3- از خاطر بردن تلفظ صحیح صدای یک نشانه

4-حفظ کردن طوطی وار شکل کلی کلمه در جملات ثابت بدون این که اجزا تشکیل دهنده کلمه راتشخیص دهد (خصوصا کلمه های بزرگتر در جملات)

5- دقت نکردن در قرار دادهای موجود یک نشانه به دلیل کافی نبودن زمان بررسی و تحلیل روی ویژگیهای هر نشانه.مانند: داشتن نقطه -تعداد نقطه - داشتن دندانه - سرکج- قانون رسم الخط و حرکت صحیح دست در نوشتن قانون بکارگیری شکل های مختلف یک نشانه و...

6-کند نویسی به دلیل ناتوانی جسمی در آغاز نوشتار (روان نشدن دست - فشار وارد کردن بر قلم - خسته شدن انگشتان و...)و یا گاهی به دلیل هم خوانی متن خوانداری توسط شاگردان در زمان آموزش

7-غلط های سمعی به دلیل زمزمه کردن غیر معمول دانش اموزان پایه اول در موقع نوشتن که گاهی رایج شده است که در همین موقع نوشتن با صدای بلند کلمات و عبارات را می خوانند سپس با مکث های مکرر می نویسد. (باید عادت داد که آن ها صامت خوانی کنند.)

8-خستگی و بی توجه شدن به دلیل توقف طولانی معلم در حی قرائت متن اصلی املا و ایجاد فاصله بین اجزا متن به خاطر تعیین جملات متن املا (وقتی متن اصلی از قبل تعیین نشود چنین می شود)

9-مهارت نیافتن در حد انتظار برای یکسره نویسی اجزا کلمه و بی توجه بودن به هجی.(جدا نویسی اجزا یک کلمه زمینه را برای غلط نویسی فراهم می سازد). به طور مثال: دانش آموز در نوشتن کلمه نیست باید یکسره کلمه را بنویسد سپس نقطه گذاری کند حال آن که اکثرا مشاهده می شضود ابتداحرف (ن) را کامل می نویسند سپس بقیه حروف را مستقل می نویسد.

10-قابل فهم نبودن کلمه ها و عبارات متن اصلی املا (خصوصا استفاده از ترکیب بدون توجه به معنی آنها)

11-فراهم نبودن مکان فیزیکی مناسب و وسایل و لوازم مورد نیاز و مناسب از قبیل: مدادپاکن- مدادتراش- دفتر - نحوه ی قرار گرفتن دفتر در موقع نوشتن و...

غلط نویسی کلمات عوامل متعددی را در بر دارد. لذا بابد همان ابتدا از بروز آن جلوگیری کرد.

0

درس اول: سایه و سارا

اهداف: 1- آشنایی با برخی از نیازهای (مادی) انسان 2- توجه به امکاناتی که برای رفع نیازها در اختیار اوست 3- توجه به لذت ناشی از برطرف شدن نیازها.

درس 2: مدرسه ی دِه آفتاب

اهداف: 1- آشنایی با برخی از نیازهای غیر مادی انسان و راه های رفع آن ها 2- توجه به لذت ناشی از برطرف شدن نیازهای غیر مادی خود. 3- تشخیص امکاناتی که برای رفع نیازهای غیر مادی، در اختیار انسان گذاشته شده است.

درس 3: مهربان ترین دوست

اهداف: 1- آشنایی با برخی از امکانات و توانایی هایی که خداوند به همه ی مخلوقات خود داده است. 2- آشنایی با برخی از توانایی هایی انسان 3- آشنایی با مفهوم نعمت (به عنوان بر آورنده ی نیازهای انسان که توسط خداوند به ایشان داده شده است.) 4- احساس علاقه به خداوند به عنوان بخشنده ی تمام نعمت ها به انسان و سایر موجودات.

درس 4: همیشه با من

اهداف 1- آشنایی با خداوند به عنوان بخشنده ی تمام نعمت ها به انسان. 2- احساس علاقه به خداوند بخشنده ی مهربان 3- تشکراز خداوند به خاطر نعمت های فراونی که به ما داده است.

درس 5: لباس های ما

اهداف:1- آشنایی دانش آموز باتنوع پوشش ها وتناسب آن با فرهنگ ها و موقعیت های مختلف. 2- آشنایی با پوشش ویژه ی مسلمانان (که به طوری کلی از آن تحت عنوان حجاب یاد می شود) 2- تقویت نگرش مثبت نسبت به استفاده از پوشش اسلامی.

درس 6: بهترین تصمیم

اهداف: 1- آشنایی با مفهوم نظم و ترتیب در کارهای شخصی. 2- آشنایی با برخی مصادیق نظم و ترتیب در زندگی روزمره 3- تلاش برای رعایت نظم وترتیب در زندگی روزمره خود.

درس 7: کودک با برکت

اهداف:1- آشنایی با برخی از ویژگی های پیامبر اسلام (ص) در کودکی 2- آشنایی با ذکر صلوات به عنوان یکی از شیوه های احترام به پیامبر (ص).

درس هشتم:

یک سؤال: چرا متن های این درس عنوانی ندارد؟ پاسخ: بسیار خوب است اگر دانش آموزان بتوانند با همکاری یکدیگر عنوان مورد علاقه ی خود را انتخاب کرده و بنویسند. بدین ترتیب علاوه بر پرورش خلاقیت، با موضوع و محتوای متن درس نیز بیش از پیش مرتبط می شوند.

اهداف: 1- آشنایی با نمونه ای از رفتار پیامبر (ص) در کودکی با دیگران 2- احساس علاقه و احترام به پیامبر (ص) 3- تلاش برای الگو گرفتن از زندگی و شخصیت پیامبر (ص).

درس نهم: آن وقت ها

اهداف: 1- آشنایی با آن دسته از احکام نماز که رعایت آن ها برای صحت نماز لازم است.2- آشنایی با طرز ادای نماز دو، سه و چهار رکعتی.3- تقویت علاقه ی دانش آموزان به اقامه ی نماز 4- ادای نمازسه رکعتی و چهار رکعتی با رعایت شرایط آن.

درس دهم: چه باشکوه و زیبا

اهداف: 1- آشنایی با مفهوم تکلیف 2- آشنایی با احکام تکلیف (دختران) 3- ایجاد تقویت علاقه به شرکت در مراسم جشن تکلیف. 4-مشارکت در برگزاری جشن تکلیف.

درس یازدهم: نان تازه

اهداف: 1- آشنایی با حضرت فاطمه زهرا(ع) به عنوان بهترین بانوان عالم و مادر ائمه ی معصومین (ع) 2- احساس علاقه و احترام نسبت به زندگی و شخصیت حضرت زهرا علیها سلام. 3- تلاش برای آشنایی بیش تر با زندگی و شخصیت حضرت زهرا (ع)

درس دوازدهم: لبخند پیامبر

اهداف: 1- آشنایی با اهمیت حفظ طبیعت و شیوه های استفاده ی صحیح از آن (با تأکید بر مراقبت از حیوانات وحمایت آن ها) 2- احساس مسئولیت در برابر حفظ طبیعت و محیط زیست 3- تلاش برای حفظ طبیعت و استفاده ی صحیح از آن.

درس 13: بچه های طبیعت

1-آشنایی با اهمیت حفظ طبیعت و شیوه های استفاده صحیح از آن. 2- احساس مسئولیت در برابر حفظ طبیعت.3- تلاش برای حفظ طبیعت و استفاده ی صحیح از آن.

درس 14: یاد او

اهداف:1- درک اهمیت برگزاری مراسم بزرگداشت قیام امام حسین (ع) 2-تقویت اشتیاق دانش آموزان به شرکت در مراسم روز عاشورا 3- مشارکت در برگزاری مراسم عاشورا.

درس 15: روز دهم

اهداف: 1- آشنایی با تاریخچه ی مختصری از واقعه عاشورا. 2- تقویت احساس علاقه به امام حسین (ع) و یاران پاک آن حضرت.

درس 16: بانوی قهرمان

اهداف: 1- آشنایی با حضرت زینب (س) 2- احساس علاقه و احترام نسبت به حضرت زینب (س) 3- تلاش برای شناخت بیش تر حضرت زینب(س) 4- نقش حضرت زینب در ترویج قیام امام حسین (ع)

درس 17: سجاد و سجاده

اهداف: 1- آشنایی با حضرت سجاد (ع)به عنوان امام چهارم مسلمانان 2- احساس علاقه و احترام نسبت به ایشان 3- تلاش برای آشنایی بیش تر با امام سجاد (ع).

درس 18: او می آید

اهداف: 1- آشنایی با امام زمان (ع) 2- تقویت احساس علاقه و احترام نسبت به امام زمان (ع) 3- دعا جهت تعجیل درظهور حضرت مهدی (عج)

درس 19: این شب ها

اهداف: 1- آشنایی با روزه و برخی از احکام و مراسم مرتبط با آن. 2- تقویت احساس علاقه نسبت به ادای فریضه روزه (به ویژه در دختران) 3- تلاش برای انجام فریضه روزه و رعایت احکام آن.

درس 20: جشن مسلمانان

اهداف: 1- آشنایی با مراسم و آداب جشن عید فطر 2-احساس علاقه نسبت به شرکت در مراسم عید فطر.

درس 21: عاقبت کار

اهداف: 1- آشنایی با نتیجه اعمال خوب و بد 2- احساس علاقه نسبت به انجام کارهای خوب.3- تلاش برای انجام کارهای نیک.

درس 22: خوش به حال تو

اهداف: 1- آشنایی با نتیجه اعمال خوب و بد. 2- احساس علاقه نسبت به انجام کارهای خوب 3- تلاش برای انجام کارهای نیک.

درس 23: داناترین مردم

اهداف: 1- آشنایی با زندگی و شخصیت امام محمد باقر (ع) 2- احساس علاقه و احترام نسبت به امام محمد باقر (ع) 3- تلاش برای آشنایی بیشتر با امام محمد باقر(ع)

درس 24: عیادت

اهداف: 1- آشنایی با زندگی و شخصیت امام جعفر صادق (ع) 2- احساس علاقه و احترام نسبت به امام جعفر صادق (ع) 3- تلاش برای بهره گیری از رفتار امام صادق (ع) در زندگی روزمره

درس 25: میزبان مهربان

اهداف:1- آشنایی با زندگی و شخصیت امام جعفر صادق (ع) 2- احساس علاقه و احترام نسبت به امام جعفر صادق(ع) 3- تلاش برای آشنایی بیشتر با امام جعفر صادق (ع)

درس 26: دیدار پدر

اهداف: 1- آشنایی با حضرت ابراهیم (ع) به عنوان یکی از پیامبران بزرگی الهی 2- احساس علاقه و احترام نسبت به حضرت ابراهیم (ع) 3- تلاش برای آشنایی بیشتر با حضرت ابراهیم (ع)

درس 27: به جای سلام

اهداف: 1- آشنایی با ضرورت احترام به معلم و شیوه های احترام به پدر و مادر 2- احساس قدر دانی و تشکر از زحمات ایشان 3- ادای احترم نسبت به پدر و مادر.

درس 28: او مهربان است

اهداف: 1- آشنایی با ضرورت احترام به معلم و شیوه های آن 2- احساس قدردانی و تشکر نسبت به زحمات ایشان 3- ادای احترام نسبت به معلّم.

0
تعداد صفحات : 3 صفحه

نام درس: ریاضی

اهداف

مساله

وسایل

خرید و دانلود - 5000 تومان
0

چکیده:

یکی از آخرین فناوریهای اطلاعاتی در زمینه تحول سازمانها، سیستم برنامه ریزی منابع سازمان (RESOURCES PLANNING) است. هدف اصلی در این فناوری، نفوذ فناوری اطلاعات در تمامی مراحل فعالیتهای یک سازمان یا بنگاه اقتصادی است تا منابع مختلف بتوانند با یکدیگر و رعایت تبادلات منطقی بین هم، خروجی یکپارچه ای را ارائه کنند. در این مقاله به بررسی سیستم نقش فناوری اطلاعات در برنامه ریزی منابع سازمان می پردازیم. در مورد سیر تکاملی ERP توضیح مختصری می دهیم، در ادامه کارکردها و روشهای اجرا، مزایای پیاده سازی، تعامل و سازگاری سیستم برنامه ریزی منابع سازمان با تجارت الکترونیک و جایگاه آن در لایه های نرم افزاری و سیستم های اطلاعاتی مطالبی ذکر می‌شود و سپس به بررسی توسعه برنامه ریزی منابع سازمان و نقش IT در توسعه ERP و شکل گیری ERP توسعه یافته (ERPII) می پردازیم. در خاتمه نیز به دلایل شکست پروژه های برنامه ریزی منابع سازمان و موانع اصلی موجود درپیاده سازی سیستم برنامه ریزی منابع سازمان اشاره می شود.

مولف/مترجم: دکتر محمد تقوی فرد، محسن زاهدی ادیب، مصطفی ترابی

0

چکیده:

فناوری اطلاعات (IT) و مدیریت کیفیت جامع (TQM)، تأثیر مهمی بر عملکرد شرکتها دارند و هر یک به‌صورت گسترده مورد مطالعه قرار گرفته اند. با وجود این، مطالعات اندکی درباره ارتباط بین این دو و به‌ویژه تأثیری که فناوری اطلاعات بر روی مدیریت کیفیت جامع خواهد داشت، انجام شده است. در این مقاله ضمن مطالعه جنبه های مختلف مدیریت کیفیت جامع و توضیح و تفسیر آنها، تأثیر فناوری اطلاعات بر هریک از این جنبه ها مورد بحث و بررسی قرار می گیرد و در نهایت نشان داده می شود که توسعه استفاده از فناوری اطلاعات، جنبه های مختلف مدیریت کیفیت جامع را تحت تأثیر قرار داده و به عنوان یک پشتیبانی کننده قوی برای مدیریت کیفیت به کار می‌رود، به‌طوری که استفاده از فناوری اطلاعات در مدیریت کیفیت جامع به افزایش بهره وری منجر می شود.

مولف/مترجم: غلامعلی رئیسی اردلی- حسن خاکباز

0

نمودار ER بیانگر ارتباط موجودیت (نهاد) های یک بانک اطلاعاتی است که کارمدل بندی داده های موجود را انجام می دهد.برای مثال محیط عملیاتی یک بانک را در نظر بگیرید. این محیط از نهادهای مشتری، کارمند، حساب، وام و... تشکیل شده است. هرارتباط بین دو نهاد مشتری و حساب، دارای مفهومی است که بین موجودیت های آن رابطه تعلق دارد و ارتباطات دیگر فاقد آن مفهوم هستند. در واقع این مفهوم دارای یک بار اطلاعاتی و داده ای است. رابطه ها می توانند بین چند موجودیت نیز به اشتراک گذاشته شوند و مفهوم داده ای خود را بین چند موجودیت یا نهاد قرار دهند.