امروز جمعه 14 دی 1403 http://file.cloob24.com
0
تعداد صفحات : 33 صفحه

کاربردهای فلزات

اولین فلز استخراج شده از سنگ معدن توسط انسان ها

مراحل تهیه ی مس خالص

کاربرد های مس

آلیاژهای مس

و...

خرید و دانلود - 21000 تومان
0
تعداد صفحات : 15 صفحه

پیوند شیمیایی

به جاذبه ی بین اتم ها و مولکول ها که باعث به وجود آمدن مواد می شود پیوند شیمیایی می گویند.

انواع پیوند شیمیایی

پیوند بین مولکولی

پیوند بین اتمی

پیوند یونی (الکترووالانسی)

و...

خرید و دانلود - 21000 تومان
0
تعداد صفحات : 19 صفحه

چرخه: مجموعه ای از تغییرات که هیچ گاه به پایان نمی رسد و مدام در حال تکرار شدن است

انواع چرخه: 1)طبیعی 2) مصنوعی

چرخه ی طبیعی: به انتقال مواد بین محیط زیست و موجودات زنده چرخه ی طبیعی می گویند مثل چرخه ی آب، چرخه ی اکسیژن، چرخه ی کربن و چرخه ی نیتروژن

و...


خرید و دانلود - 21000 تومان
0
تعداد صفحات : 24 صفحه

دستگاه حرکتی

بجز دستگاه عصبی و ماهیچه ها وجود استخوان نیز برای حرکت دادن اعضاء بدن لازم اند.

ماهیچه ها و اسکلت بدن مجموعا دستگاه حرکتی بدن را می سازند.

و...

خرید و دانلود - 21000 تومان
0
تعداد صفحات : 30 صفحه

دستگاه تنفسی

دستگاه گردش خون

دستگاه گوارش

دستگاه دفع ادرار

دستگاه عصبی

دستگاه هورمونی

خرید و دانلود - 21000 تومان
0
تعداد صفحات : 20 صفحه

مدل های اتمی: شکل های فرضی که با توجه به مشاهدات رفتار اتم برای آن در نظر می گیرند.

شکل اتم همانند منظومه ی شمسی است به طوری که الکترون ها بر روی مدار های مشخصی به دور هسته ی اتم که از دو ذره پروتون و نوترون ساخته شده است،در حال حرکت هستند.

ذرات سازنده ی اتم

الکترون (e)

پروتون (p)

نوترون (n)

خرید و دانلود - 21000 تومان
0
تعداد صفحات : 18 صفحه

تغیییرات فیزیکی

تغییراتی که در آن ساختمان ذرات سازنده ی ماده تغییر نکند و به همین خاطر ماده ی جدیدی به وجود نیاید را تغییرات فیزیکی می گویند.

تغییرات شیمیایی

تغییراتی که در آن ساختمان ذرات سازنده ی ماده تغییرمی کند و به همین خاطر ماده ی جدیدی به وجود می آید را تغییرات شیمیایی می گویند.


خرید و دانلود - 21000 تومان
0
تعداد صفحات : 28 صفحه

1) کوچکترین ذره ی سازنده ی مواد اتم می باشد.

2) مولکول ها از اتصال اتم ها به وجود می آیند.

3) ذرات سازنده ی برخی مواد مولکولی و برخی دیگر اتمی است.

و...

خرید و دانلود - 21000 تومان
0

هر کشورى از نظر شرایط و مشخصات جغرافیایى، داراى نوع خاصى از اقتصاد است. طبیعتاً اقتصاد کشورى که داراى ذخایر و منابع عظیم زیرزمینى است، با اقتصاد کشورى که مراتع و جنگلهاى انبوه و وسیع دارد، متفاوت است و...

جامعه ایران یک جامعه کشاورزى بوده و شغل عمده مردم ما یا کشاورزى یا در ارتباط با آن بوده است. اکنون هم جمعیت عظیمى در بخش کشاورزى و صنایع و حرف مربوط به آن مشغول فعالیت هستند. این زندگى کشاورزى مى تواند تا حدى زمینه هاى بى قانونى و جبرى نگرى را فراهم آورد.

در معیشت کشاورزى (بیشتر مراد کشاورزى سنتى است) فعالیت و دقت کشاورز نقشى اساسى نداشته و بسیار اتفاق مى افتاد که برنامه ریزى یک کشاورز با یک تگرگ یا سیل، سرما یا گرماى نابهنگام به هدر مى رفته و در مقابل، شرایط مساعد زمین و بارندگى بموقع و کافى، از یک کشاورز بى برنامه، کشاورزى موفق و ثروتمند ساخته است. به دیگر بیان، گرچه فعالیت در هر کارى مى تواند مؤثر باشد، اما در خصوص کشاورزى سنتى شرایط خارجى بسیار قوى تر بوده و نقش خلاقیت و برنامه ریزى را به حداقل کاهش مى دهد. لذا مردم ایران عادت کرده اند بیشتر به عوامل بیرونى متکى باشند تا خلاقیتها و توانمندیهاى درونى و زمانه به آنها آموخته که تلاش و برنامه ریزى و قانونمندى برد چندانى ندارد. چون عوامل جوى و طبیعى مى تواند به یکباره تمام چیزها را عوض کند. پس به جاى برنامه ریزى و قانونمدارى، نوعى به خودوانهادگى و بى مسؤولیتى به صورتى ظریف وارد فرهنگ ایرانى شده است. نتیجه اینکه فرهنگ ما نشأت گرفته از همین مسائل، با قانون، برنامه ریزى و هدفمندى فاصله داشته و آحاد مردم ما به این نوع زندگى خو گرفته اند.

0
تعداد صفحات : 20 صفحه

ما برای شناسایی محرک های محیطی مانند؛ صدا، دما، رنگ و نور...، از حواس پنجگانه استفاده می کنیم. حواس پنجگانه ما را قادر می سازد به وجود محرک ها پی برده و پاسخ مناسب را بدهیم.

گیرنده های حسی: سلول های تمایز یافته ای اند که می توانند محرک های حسی را شناسایی کنند و اثر آن ها را به پیام عصبی تبدیل نمایند.

اندام های حسی: به اندام هایی مانند؛ گوش زبان بینی چشم و پوست که دارای گیرنده های حسی فراوانی هستند را اندام های حسی می گویند.

خرید و دانلود - 21000 تومان