امروز چهارشنبه 03 بهمن 1403
http://file.cloob24.com
0

باید برای اداره کلاس خود با استفاده از تجهیز و هنر کلاس داری بتواند کلاس درس را مدیریت کند معلم باید بتواند بین خود و دانش آموز تعادل صحیح برقرار کند که با خود این تعادل اثرات مثبت را هم برای معلم و هم برای دانش آموزان دارد. معلم برای مدیریت در کلاس باید واقع بین باشد. صبر و تحمل زیادی از خود نشان بدهد.

در برابر دشواری های کلاس تحمل زیاد داشته باشد، در هنگام عصبانیت باید بتواند خود را کنترل کند با خلق و خوی آرام و با متانت و مشکلات کلاس درس را برطرف نماید کمتر سرزنش کند و بیشتر تشویق نماید، باید بتواند انگیزه را در دانش آموز بالا ببرد با صبر و بردباری خود استعدادهای نهفته را شکوفا کند و با رفتار خود ایده های فراوان در کلاس تولید کند.

نسبت به مسایل کلاس انعطاف پذیر باشد بتواند افکار را بسط و گسترش دهد، موجب ابتکار و خلاقیت در دانش آموزان شود.

0
تعداد صفحات : 55 صفحه

مفهوم پیچیدگی می تواند هم در داخل سازمان و هم در رابطه با محیطی که سازمان با آن روبرو است.

آنچه مهم است درک این پیچیدگی ها است.

تئوری پیچیدگی

نظریه بی نظمی یا نظم غایی

تئوری ساختارهای پراکنده

کاربرد تئوری پیچیدگی در ساز مان ها

اثر پروانه ای (Butterfly effect)

تئوری همگون سازی مجدد

و...

منابع

خرید و دانلود - 30000 تومان
0
تعداد صفحات : 20 صفحه

فهرست

سیستم های کانالی در بازاریابی

اهمیت یکپارچگی سیستمهای کانالی

تقسیم بندی سیستمهای کانالی

حقوق مشتری

سیستمهای کانال توزیع

تحلیل مشخصات مشتری

نقش فناوری اطلاعات در بازاریابی

جایگاه مشتری در بازاریابی و اهمیت آن در فروش

اصل شخصی سازی و نظارت بر مشتری

اصل تبلیغات

کانالهای بوزیع و نوآوری های داخلی

12-کانالهای توزیع جدید مورد پشتیبانی فناوری اطلاعات

بهبود خرید و پرداخت در فروشگاه

کیوسک اطلاعات و سیستمهای ویدیویی

RFID

مدیریت کانالهای توزیع

خرید و دانلود - 21000 تومان
0
تعداد صفحات : 27 صفحه

فهرست

تعریف مدیریت

سیر تحول نظریه ها و مکاتب مدیریت

مکاتب مدیریت در قرن بیستم و آغاز قرن 21

مکتب مدیریت کلاسیک (سنتی)

فردریک وینستو تیلور

اصول مدیریت در نظام مدیریت علمی تیلور

روش های اجرای اصول چهارگانه تیلور

نکات مثبت طرح تیلور

انتقادات وارده به تیلور

خرید و دانلود - 25000 تومان
0

یک کمپین بازاریابی محصول فراتر از تبلیغات ساده است و صرفاً تغییر در نحوه تبلیغات کارگشا نخواهد بود.

فرایندهای موجود در اجرای استراتژی بازاریابی محصول شامل چندین مرحله حیاتی از تحقیق و توسعه محصول تا راه اندازی و عرضه گسترده آن است.

قبل از شروع کمپین های تبلیغاتی، بازاریابان ابتدا باید محصول ارائه شده را به اندازه کافی بهینه نموده باشند و ویژگی های ذاتی و اصلی آن را به خوبی درک کرده باشند وهمچنین برآورد درستی از هزینه های تولید و هزینه های عملیاتی محتمل بر آن داشته باشند.

با در نظر گرفتن مثال قبلی از تولید و عرضه یک سری جدید از صابون های رطوبت رسان، ممکن است صاحب این کسب و کار کوچک ابتدا سوالات مهمی در مورد کیفیت صابون ها بپرسد. بوی آن چگونه است؟

چه حسی در مخاطب ایجاد می کند؟ هزینه ساخت آن چقدر است؟

و برای عرضه گسترده آن به چه میزان باید سرمایه گذاری نمود؟

سپس او می تواند تحقیق کند که چه کسی به این صابون علاقه پیدا خواهد کرد و چرایی این موضوع کنکاش نماید.

0

مفاھیم مربوط به استراتژی بازاریابی در دوران رکود

رکود وضعیتی در اقتصاد است که در آن تقاضا برای کالا و خدمات، کاھش پیدا می کند.

چنان چه رکود عمق پیدا کند این امر موجب خواھد شد که تعداد ورشکستگی ھا و بیکاری افزایش یابد و شرکتھای زیادی با مشکل رو به رو شوند.

لذا این مقاله به دنبال شناسایی استراتژی ھایی است که شرکت ھا علیرغم رقابت شدید و شرایط سخت رکود آن را دنبال کرده و توانسته اند به حیات خود ادامه دھند.

در این راستا یکی از راھھای نائل شدن به ھدف فوق، تجزیه و تحلیل استراتژی بازاریابی در دوران رکود برای ھر کسب و کار است، لذا در نظر دارد تا پس شناسایی عوامل و شاخص ھای استراتژی بازاریابی در دوره رکود نسبت به مشخص نمودن تأثیر ھر کدام از آنھا بر میزان فروش از دید مدیران بنگاھھای اقتصادی اقدام نماید.

جامعه آماری این تحقیق مدیران شرکتھای موفق می باشند،

بر این اساس رابطه عوامل ھفت گانه مشھور (خدمات، محصول، قیمت، مکان، توزیع، پرسنل، امکانات و دارایی ھای فیزیکی و فرآیند) با میزان فروش شرکت ھا، ھر کدام در قالب شاخص ھایی و با استفاده از آزمون ھای تی استیودنت و تحلیل واریانس فریدمن مورد بررسی قرار گرفت. در نھایت ارتباط سایر عوامل به جز عوامل پیشبرد فروش و توزیع با میزان فروش شرکت ھا تأیید شد.

نتیجه دیگر اینکه شرکت ھای موفق در طی دوره رکود به سمت کاھش فعالیت و کاھش ھزینه نرفته اند بلکه از رکود به عنوان فرصت استفاده نموده و استراتژی توسعه و تمایز را مورد استفاده قرار داده اند.

0

داده کاوی Data Mining، به معنای اکتشاف و تحلیل شمار زیادی از داده ها جهت کشف الگوها و قواعد معنادار است.

هدف اصلی داده کاوی آن است که به یک بنگاه اقتصادی اجازه دهد تا بازاریابی، فروش و عملیات پشتیبانی مشتریان را از طریق درک بهتر از مشتریانشان بهبود بخشد.

در واقع اطلاعات و داده های خام بسیاری از طریق، تراکنش ها، بررسی و مشاهده رفتار مشتریان، مصاحبه و تحقیقات بازار جمع آوری می شود و سپس تلاش می شود روندهای پنهان موجود در این داده ها شناسایی شوند، این روندهای پنهان می توانند اطلاعات ارزشمندی را در اختیار بازاریابان قرار دهند، که می توانند تاثیر به سزایی در ایده پردازی برای تصمیمات استراتژیک بازاریابی داشته باشند.

داده کاوی در دو دسته هدایت شده و هدایت نشده قرار می گیرد.

داده کاوی هدایت شده تلاش می کند تا برخی از زمینه های هدف نظیر اطلاعات مربوط به درآمد یا پاسخ را توضیح بدهد یا طبقه بندی کند.

این در حالی است که داده کاوی هدایت نشده تلاش می کند تا الگوها یا تشابهاتی را در بین گروه های موجود از رکوردها (ثبت ها) و بدون استفاده از زمینه هدف خاص یا گردآوری کلاس ها و طبقه های از پیش تعریف شده، پیدا کند.

0

کاربرد هوش مصنوعی در بازاریابی

امروزه هوش مصنوعی تبدیل به یکی از ضروری‌ترین عناصر تجارت شده و در بسیاری از پلتفرم‌ها و اپلیکیشن‌ها جای خود را باز کرده است.

بازاریابی دیجیتال نیز یکی از حوزه‌هایی است که با ورود هوش مصنوعی بسیاری از چالش‌های آن رفع شده و دچار تغییر و تحول شده است.

مانند اینترنت اشیا و خودروهای بدون سرنشین و بسیاری از تکنولوژی‌هایی که آرام‌آرام جزئی از همه‌ی ابعاد کار و زندگی ما می‌شوند، هوش مصنوعی نیز در علم بازاریابی دیجیتال، هنوز به دوران بلوغ خود نرسیده است.

0

مقدمه

در دهه هفتاد شواهدی از افزایش مشارکت زنان در رفتار جنایی به منصه ظهور رسید. پژوهشگران، رشد فزاینده جرائم زنان را به آزادی آنها اشتغال خارج از خانه، تضعیف کنترلهای اجتماعی و مشارکت فزاینده آنها در بازار کار نسبت داده اند (آدلر 1975 و اسمارت 1976).

آنها معتقدند که آزادی زنان در توسعه توانمندی هایشان به منظور تحقق اهدافشان در زندگی، آنها را بطور همزمان در معرض ناکامی ها و فشار زندگی نیز قرار می دهد که در گذشته چنین مشکلاتی را عمدتاَ تجربه می کردند. چنین تحولاتی زنان را در معرض فرصتهایی برای ارتکاب جرایم، به ویژه جرایم مالی قرار می دهد.

علی رغم کارکردهای مثبت و مناسبی که آزادی زنان به ارمغان آورده است،‌ارتباط بین آزادی زنان و افزایش میزان جرایم در میان آنها به ویژه جوامع صنعتی آشکار است با این حال،‌ اگر چه سهم زنان در ارتکاب جرایم افزایش یافته ولی هنوز نرخ جرایم زنان کمتر از 15% نرخ کل جرایم است.(رید 2000)

در این میان جامعه شناسان بر انتظارات تقسیم شده ای تأکید دارند که به صورت تمایزی برای مردان و زنان کاربرد دارد. مرد سالاری و تبعیض علیه زنان موجب گردید که در برابر تخلفات مشابه مردان و زنان،‌ برای زنان مجازاتهای سنگینی در نظر گیرند و تبعات منفی زندان برای زنان بیشتر از مردان بوده و زندان آسیبهای جدی روانی و اجتماعی بر زنان وارد می کند. بنابراین بررسی تحلیلی علمی وضعیت زندان زنان و بازنگری در مجازات زنان برای زنان متخلف ضروری به نظر می رسد.

0

چکیده:

افزایش روز افزون فرار دختران از کانون گرم خانواده و پیامدهای مخرب آن بر فرد، خانواده و جامعه یکی از آسیب های جدی است که در سالهای اخیر گریبانگیر جامعه اسلامی ما شده است. عوامل مختلفی زمینه ساز خانه گریزی دختران می باشند. بر خلاف بر خی نظرات که فقط خانواده و یا اجتماع را به تنهایی در بوجود آمدن آن دخیل می دانند، در واقع می توان گفت فرار دختران یک پدیده چند علتی (multy factorial) است. بطوریکه عوامل مختلفی دست بدست هم داده و زمینه را برای بروز این پدیده بوجود می آورند.

تحقیقات نشان می دهد که سردی روابط عاطفی والدین،‌متارکه، طلاق، وجود ناپدری و نامادری، بی سرپرستی و بدسرپرستی، خشونت در خانواده، فقر اقتصادی و فرهنگی، اعتیاد، مشکلات روحی روانی، و افزایش ناهنجاریهای اجتماعی، از مهمترین عوامل بر انگیزاننده میل فرار ختران می باشد.

استحکام نظام خانواده، افزایش توان مالی خانواده های آسیب پذیر، آموزش به خانواده ها و جوانان در خصوص ویژگیهای دوران نوجوانی و بلوغ،‌ ایجاد مراکز رایگان مشاوره و مددکاری خانواده در مناطق آسیب پذیر، فراهم نمودان زمینه اشتغال نوجوانان در مراکز باز پروری، ‌توجه به زنان و دختران به عنوان قشر آسیب پذیر جامعه و استفاده از مددکاران و مشاوران با تجربه در مدارس از جمله راهکارهی پیشگیری از فرار دختران می باشد.