امروز چهارشنبه 03 بهمن 1403
http://file.cloob24.com
0
تعداد صفحات : 27 صفحه

در دهه اخیر موضوع استرس و آثار آن در سازمانها مورد توجه بسیار واقع گردیده است اگر چه در علم پزشکی مساله فشار عصبی و علل و عوارض آن مدتهاست مورد بررسی و تحقیق قرار دارد اما باب این بحث در رفتار سازمانی تازه گشوده شده است.

فهرست

مقدمه

تعریف استرس

فیزیولوژی استرس

استرس شغلی چیست؟

دلایل استرس شغلی

عوامل ایجاد استرس

علایم بروز استرس

راه های مقابله با استرس

خرید و دانلود - 25000 تومان
0
تعداد صفحات : 75 صفحه

اقتصاد مقاومتی معنایش این است که ما یک اقتصادی داشته باشیم که روند رو به رشد اقتصادی در کشور محفوظ بماند و آسیب پذیریش کاهش پیدا کند؛ یعنی وضع اقتصادی کشور و نظام اقتصادی جوری باشد که در مقابل ترفندهای دشمنان که همیشگی و به شکلهای مختلف خواهد بود کمتر آسیب ببیند و اختلال پیدا کند.

اقتصاد سرمایه‌داری با مشکلاتی که ناشی از این اقتصاد بود، از غرب و از آمریکا سرریز شد به بسیاری از کشورها؛ و اقتصاد جهانی در مجموع، یک کل مرتبط به یکدیگر است، طبعاً کشورها از این مشکلات کم‌وبیش متأثر شدند؛ بعضی بیشتر، بعضی کمتر. بنابراین خیلی از کشورها در صدد برآمدند که اقتصاد خودشان را مقاوم‌سازی کنند؛ به تعبیری همین اقتصاد مقاومتی را به شکل متناسب با کشورهایشان برنامه‌ریزی کنند، تحقق ببخشند.

خرید و دانلود - 37000 تومان
0
تعداد صفحات : 33 صفحه

مدیر موفق باید تشخیص دهنده ی شایسته ای باشد. اگر توانایی ها و محرک های افراد تحت تسلط او بسیار متفاوت باشند، او باید دارای حساسیت و توانایی تشخیص باشد تا بتواند اختلافات را احساس و ارزیابی کند و شیوه رهبری خود را طوری تعدیل کند که بتواند خواسته های محیط خود را برآورده کند. انعطاف پذیری شخصی و مهارت لازم گسترده ای برای تنوع بخشی به رفتار خویش داشته باشد. در صورت متفاوت بودن نیازها و محرک های کارمندانش، باید با آنها رفتاری متفاوت در پیش گیرد.

فهرست:

مفهوم اساسی رهبری وضعی

شیوه های مناسب رهبری

کاربرد رهبری وضعی

اجزای تشکیل دهنده ی شیوه ی رهبری

تعیین اثربخشی مشارکت

و...

خرید و دانلود - 25000 تومان
0

چکیده

در عملکردِ قویِ شرکتی، خصوصا در محیط‌های رقابتی، رفتارِ استراتژیک بسیار مهم است. بنابراین، طراحیِ استراتژیِ خوب در شرکت‌ها مسئله‌ای کلیدی است. طراحیِ استراتژی به ترکیبی از تفکر و برنامه‌ریزیِ استراتژیک نیاز دارد. تفکرِ استراتژیک شاملِ تجزیه و تحلیلِ محیطِ استراتژیکِ شرکت است که چشم‌اندازی از آینده‌‌ی شرکت رامشخص می‌کند. برنامه‌ریزی استراتژیک به استفاده از چنین ایده‌هاییبرای تنظیمِ برنامه‌ی تجاری اشاره دارد. اگرچه شرکت‌های بسیاری در برنامه‌ریزیِ استراتژیک فوق‌العاده عمل‌می‌کنند، تعدادبسیار ناچیزی از آنها منابعِ کافی به تفکر استراتژیک اختصاص می‌دهند بطوریکه این مسئله به جنونِ استراتژیک (به عبارت دیگر، شرکت‌ها،با داشتنِ انتظارِ نتایجِ مختلف، به‌طور مکرر استراتژی‌های مشابه‎ای را بکار می‌گیرند) منجر می‌شود. برایِ پرورشِ محیطِ استرتژیک در داخل یک شرکت، مدیران شرکت‌ها و دیگر کارکنان باید تمایلبه مشارکتِ فعال در تصمیماتِ استراتژیکِ شرکت داشته‌باشند. باوجوداین، هر کسی از چنین مهارت‌هایی برخوردار نیست، همچنین شرکت‌های بسیاری فاقدِ برنامه‌های آموزشی برای نیروی کار هستند. مطالعه و بررسیِ حاضر به‌طور تجربی نشان می‌دهد که چگونه رفتارِ استراتژیکِ شرکت متاثر از چنین آموزش‌هایی است. دو گروه از افراد با شرایطِ یکسانبه‌عنوانِ نقطه‌ی شروع در نظر گرفته‌می‌شوندو وارد بازیِ پی‌در‌پی و متوالی می‌شوند بطوریکه قوانین این بازی مانعِ محاسبه‌ی تعادل می‌شود. تنها اعضای یکی از گروه‌ها پیش از بازی رفتارهایی را که متضمنِ پروسه‌ی آموزش و یادگیری است دریافت کرده‌اند. هدفِ چنین رفتارهایِ آموزشی پرورشِ تفکر استراتژیک است. نتایجِ به‌دست آمده افزایشِ معناداری در تعدادِ تصمیماتِ استرتژیکِ گروهِ آزمایش نشان می‌دهد که در تضاد شدیدی با گروهِ کنترل است، گروه کنترل (یا گروهِ شاهد)فرضیه‌ی اولیه را (به‌عبارت دیگر، تاثیر مثبتِ آموزش) تایید می‌کند.

Training strategic thinking: Experimental evidence
Juan M. Benito-Ostolaza
department of Economics, Universidad Pública de Navarra, Campus Arrosadia s/n, 31006 Pamplona, Navarra, Spain
Juan A. Sanchis-Llopis
Universitat de València and ERICES, Spain

0

چکیده

عوامل موثر بر سرعت گردش پول بر اساس فرضیه چرخه زندگی، مورد بررسی قرار گرفته شده است. سرعت گردش پول را می توان با متقابل از مقدار متوسط ​​از موجودی زمان که به عنوان فاصله بین مبادلات شرکت برای یک واحد پول تعریف شده بیان نمود. این بیان نشان می دهد که سرعت است که توسط الگوهای رفتار عوامل اقتصادی، اداره و راه را برای ساخت میکرو پایه و اساس آن باز می کند. مشخص شده است که الگوی زمان درآمد و هزینه برای یک فرد نمونه، را می توان از یک نسخه ساده از مدل چرخه زندگی به دست آورد، و متوسط ​​زمان نگهداری پول حاصل از انتخاب بهینه فرد، بستگی به طول دوره های برنامه ریزی های مربوطه مورد انتظار دارد.

The velocity of money in a life-cycle model

سرعت گردش پول در مدل چرخه زندگی

یوجوی وانگ*، هنگیمگ کیو

گروه سیستم های علوم، دانشکده مدیریت، دانشگاه نرمال پکن، پکن 100،875، چین

0
تعداد صفحات: 20 صفحه

ما برای شناسایی محرک های محیطی مانند؛ صدا، دما، رنگ و نور...، از حواس پنجگانه استفاده می کنیم. حواس پنجگانه ما را قادر می سازد به وجود محرک ها پی برده و پاسخ مناسب را بدهیم.

گیرنده های حسی: سلول های تمایز یافته ای اند که می توانند محرک های حسی را شناسایی کنند و اثر آن ها را به پیام عصبی تبدیل نمایند.

اندام های حسی: به اندام هایی مانند؛ گوش زبان بینی چشم و پوست که دارای گیرنده های حسی فراوانی هستند را اندام های حسی می گویند.

خرید و دانلود - 7000 تومان
0
مقدمه
یکی از موضوعاتی که در سالهای اخیر در دانش مدیریت مورد توجه قرار گرفته، مقوله فرهنگ سازمانی است. فرهنگ کلیت پیچیده ای از جنبه های متمایز معنوی، مادی، فکری و روحی است که یک جامعه و یا گروه اجتماعی را توصیف می کندپیرخائقی،) 1383 (با توجه به تغییرات وتحولات غیر قابل پیش بینی و از طرفی با توسعه فناوری و ماشینی شدن کارها، نوع فعالیتهای انسانی درسازمان تغییر شکل داده و به صورت کار فکری در آمده که این امر نیاز به تفکر خلاق و ارتقا سطح خلاقیت در میان افراد سازمانی را بیش از پیش نمایان می سازد. اگر بشرنتواند هم چنان که دانش او محیط را تغییر می دهد، انطباقی نوین ومبتکرانه با محیط پیدا کند، فرهنگ آسیبی جد ی خواهد دید و بهایی که بشر به خاطر فقدان وعدم درک ارتباط آن با دیگر عوامل خواهد پرداخت، نه تنها باعث ناسازگاری فرد خواهد شد بلکه فرهنگ خود را هم ازدست خواهد داد و در حالی که افراد خلاق و مبتکر می توانند فرهنگ را پویا و زنده نگه دارند همه سازمانها برای بقا نیازمند اندیشه های نو و نظریات بدیع وتازه اند افکار و نظریات جدید هم چون روحی در کالبد سازمان دمیده می شوند و آن ها را از نیستی و فنا نجات می دهند. از جمله سازمانهایی که اهمیت و نقش زیادی در زندگی انسان دارند، سازمانهای آموزشی و به ویژه آموزش و پرورش است. نیاز به افراد خلاق و نوآور در آموزش و پرورش و دیگر مراکز علمی آموزشی، اهمیتی دوچندان دارد چرا که این مراکز نقش بسیار مهمی را از لحاظ تعلیم و تربیت نیروی انسانی متعهد و متخصص برای کلیه سازمانها و ادارات به عهده دارند. به نظر شاتوک (1992)، آموزش و پرورش محل پژوهش و نوآوری است. کینگل (1995) نیز آموزش و پرورش را نهاد خلاقیت و نوآوری میداند. به اعتقاد او آموزش و پرورش خلاق، مکانی آموزشی و پایه کار آن تولید و ارتقای کیفیت دانش است. با این رویکرد جدید، می توان پیش بینی کرد که در دهه های آینده، آموزش و پرورش برترین جایگاه و سازمان را برای پژوهش، خلاقیت و نوآوری خواهد داشت. بنابراین طبیعی است که تصور کنیم چنین آموزش و پرورشی باید با آموزشهای سنتی تفاوتهایی داشته باشد (پیر خانقی، 1383). نیاز به افرادخلاق و نوآور در مدارس و دیگر مراکز علمی آموزشی، اهمیتی دو چندان دارد، چرا که این مراکز نقش بسیارمهمی را از تعلیم و تربیت نیروی انسانی متعهد متخصص برای کلیه سازمان ها و ادارات به عهده دارند. امروزه خلاقیت بستر هر گونه بهبود ودر نتیجه ارتقای بهره وری است مطالعات نشان داده است که ایجاد شرایط و بستر مناسب فرهنگی، زمینه بروز خلاقیت و بهره وری در سازمان است و نیاز به افراد خلاق و نوآور درمدارس و دیگر مراکز علمی آموزشی، اهمیتی دوچندان دارد با توجه به موارد ذکر شده در بالا و اهمیت موضوع درسازمان ها، دراین تحقیق به بررسی رابطه بین فرهنگ سازمانی و خلاقیت معلمان پرداخته ایم.
0

بی شک مدیریت مسئله ی بسیار مهمی در هر سازمان است. سازمان هرگز بدون مدیریت مناسب نمی تواند به هدفش برسد. مدیریت هنر انجام دادن کار ها با کمک افراد دیگر است. جنگلی از تئوری های مدیریت وجود دارد که به تئوری های کلاسیک، رفتاری و موقعیتی تقسیم بندی می شود.

3 مورد از مشهور ترین تئوری های کلاسیک مدیریت (علمی، اداری، بوروکراتیک) که در این مقاله مورد بررسی واقع شده است.

دانش تئوری های مدیریت (در کنار سایر عوامل) نیاز اساسی برای مدیران هر سازمان برای رویارویی با چالش های سازمان است.

به منظور ارائه دانش و جوانب مثبت و منفی از تئوری های مدیریت برای مدیران و دانشمندان مدیریت این مقاله نوشته شده است.

زنجیره ای از فرمان، سبک مدیریت استبدادی و پیش بینی رفتار، ویژگی های مشترک نظریه مدیریت کلاسیک است. اگرچه این نظریه ها قدیمی هستند با این حال این نظریه ها به صورت های مختلف در بیشتر نقاط جهان انجام می شود.

کلمات کلیدی: مدیریت، رهبری، تئوری های کلاسیک مدیریت، مدیریت علمی، نظریه، نظریه اداری، نظریه بوروکراتیک

0

در واقع هر یک از کلاس های موجود را می توان به طریقی سازمان داد که بتوانند فضایی را که لازمه بروز خلاقیت است برای دانش آموزان فراهم کنند. قراردادن محرکات بصری در کلاس، ترتیب چیدن میز و صندلی ها و اختصاص فضای لازم برای فعالیت دانش آموزان، از جمله مواردی هستند که باید به آن ها توجه کرد.

عامل مهم دیگر، برای فراهم کردن جو فیزیکی کلاس، پیش بینی وسایل است که بتوان از طریق آن ها، آثار دانش آموزان را به معرض نمایش گذاشت. وسایلی نظیر: تخته ماهوتی، میز، قفسه و جعبه مقوایی.

در واقع هر آنچه که بتوان از آن برای مهم تر جلوه دادن نمایش اختراعات و آثار شاگردان استفاده کرد، به تحقق این منظور کمک خواهد کرد. می توان ترتیب چیدن میز و نیمکت ها را بر حسب موضوع درسی کلاس تغییر داد و آن ها را به شکل دایره برای بحث های جمعی یا به شکلی که برای کارهای دو سه نفره مناسب باشد، تنظیم کرد. با توجه به هر برنامه درسی، وسایل کمک آموزشی لازم نیز باید در دسترس دانش آموزان باشد؛ وسایلی به نام قطب نما، نقشه، اطلس، نوار کاست، دایره المعارف و اسباب بازی.

در دسترس بودن چنین وسایلی، به خصوص هنگامی که به آن ها نیاز است، می تواند تأثیری قطعی و مهم در پرورش رفتار خلاق ایفا کند.